Dé beweegprogramma’s voor 55+
Ontwikkeld door fysiotherapeuten
Gericht op preventie

Driekus Bernard

Ik ben Driekus Bernard, auteur van het boek ‘Veerkracht’, ondernemer, fysiotherapeut, eigenaar van Fysiotherapie Bweging en oprichter en ontwikkelaar van Succesvolouder® en de NFM-methode®.
Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen “beter” te maken. Dat doe ik door ondernemen, innoveren en samenwerken met fysiotherapeutenspecialisten en artsen.

Vanaf mijn 16de werk ik in de gezondheidszorg als broeder, begeleider en later als fysiotherapeut. Ik heb al veel mensen kunnen helpen van jong tot oud, van gek tot slim, van gezond tot ongezond en van arm tot rijk.

Tijdens mijn carrière als ondernemer in de fysiotherapie heb ik hard gewerkt aan de NFM-methode®. Deze methode heeft als doel direct resultaat te geven bij pijnklachten aan enkel, knie, heup, rug, nek en schouder.  Daarnaast was er bij mij een grote nieuwsgierigheid naar mensen die succesvol oud zijn.  Gedurende 15 jaar heb ik veel mensen tussen de 60 en 97 jaar geïnterviewd en onderzocht. Een van mijn grootse inspiratiebronnen tijdens mijn interviews was mijn oma. Zij is nagenoeg zonder medicijnen 97 jaar geworden. De dag voordat zij ‘s nachts in haar slaap overleed, had ze 2 km gelopen zonder een wandelstok.

Wat mij opvalt, is dat veel mensen die succesvol oud zijn geworden, gelijkenissen vertonen. Ze hebben een gezonde actieve levensstijl, staan positief in het leven en weten wanneer, en vooral, hoe ze moeten rusten. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor veel meer mensen is weggelegd, als ze maar weten waar te beginnen.

SUCCESVOL OUDER word je door te luisteren naar mensen met kennis, zelf de regie te nemen en kleine, haalbare en veilige stapjes te maken.

Door onze online gemeenschap krijgt u van mij elke dag oefeningen (beweegvitamine) die stap voor stap worden uitgelegd zodat u veilig kunt oefenen, gericht op preventie met als doel: “succesvol ouder”.

Succes!

Driekus Bernard – Succesvolouder en fysiotherapie Bweging.

Driekus Bernard van Succesvolouder
Driekus Bernard - Succesvol ouder en fysiotherapie Bweging.

Neem nu de regie en start vandaag nog met Succesvol ouder® worden!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Indien u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.