Dé beweegprogramma’s voor 55+
Ontwikkeld door fysiotherapeuten
Gericht op preventie

Contact / Veel gestelde vragen

Indien u vragen heeft of wanneer er iets onduidelijk is, neem gerust contact met ons op.
Kijk ook even bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag daar niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Voor het programma heeft u nodig: een trap met leuning (stevig krukje volstaat ook i.c.m. een plek waaraan u zich eventueel aan kan vasthouden als u minder balans heeft), een huiskamer, bank of eetkamerstoel en een keuken.

Er zijn tal van goed onderbouwde wetenschappelijke studies die hebben aangetoond dat zelfs bij mensen boven de 90 jaar verbetering zien in spierkracht en spiervolume. U bent dus altijd trainbaar, ook als u boven de 90 jaar bent.

We hebben de 10 minuten trainingen zo gemaakt dat nagenoeg iedereen kan mee doen ongeacht uw niveau, en ook als u fit bent.

Bij veel chronische ziekten is het juist belangrijk dat u gaat bewegen. Als u twijfelt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U kunt dan overleggen met een fysiotherapeut van Fysiotherapie Bweging. Via uw aanvullende verzekeringspakket wordt uw online consult vergoed. Indien uw aanvullende verzekering de kosten niet vergoed, rekenen wij € 35,-.

Bij veel blessures is trainen juist van belang voor een goed herstel, echter niet bij alle soorten blessures. Als u twijfelt kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier. U kunt dan overleggen met een fysiotherapeut van Fysiotherapie Bweging. Via uw aanvullende verzekeringspakket wordt uw online consult vergoed. Indien uw aanvullende verzekering de kosten niet vergoedt, rekenen wij € 35,- per consult van 30 minuten.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Indien u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.