Dé beweegprogramma’s voor 60+
Ontwikkeld door fysiotherapeuten
Gericht op preventie

INVESTEREN IN VITALITEIT

Deel 1: Voorkomen van een kromme houding
Investeren in Vitaliteit

Trainen boven de 55 jaar zonder overbelasting

We hebben de afgelopen 20 jaar onderzocht hoe veroudering steeds meer grip krijgt op mensen. Wij begrijpen maar al te goed dat oud zijn heel moeilijk kan zijn en dat je graag het leven dat je nu hebt wilt behouden.

Het doen van oefeningen is daarom geen doel op zich. Het iseen middel om het lichaam te verbeteren of de kwaliteit van het leven te behouden. Net zoals je met de juiste tandenborstel en tandpasta je tandenpoetst om gaatjes en wortelkanaalbehandelingen te voorkomen, poets je als het ware je lichaam door het doen van de juiste oefeningen. In ons mooi geïllustreerde e-book laten we je zien hoe je veilig kunt trainen, passend bij jouw anatomie en fysieke gezondheid. Omdat je kwetsbaarder bent dan 20 jaar geleden, vraagt dat extra aandacht! 

Leden vertellen

Knieproblemen
Alies Heinen, 72 jaar
Lees verder
Ik vind de oefeningen die worden aangeboden bij mijn leeftijd passen en ik kan ze goed uitvoeren.
Instructiefilms
Harl v.d. Vet, 71 jaar
Lees verder
De oefeningen van 10 minuten worden met begeleidend instructiefilmpjes duidelijk uitgelegd.
Syndroom van Apert
Marlene de haan, 26 jaar
Lees verder
Hoewel ik niet alle oefeningen (goed) kan meedoen door mijn beperking, word ik door Driekus goed door de oefeningen heen begeleid en gemotiveerd om toch op mijn eigen niveau door te gaan.
Waarom geen sportschool?
Marti van 't Hart, 60 jaar
Lees verder
Ik vind de informatie/uitleg die je krijgt over waar je bijv. extra op moet letten, houding etc. heel goed, dit miste ik altijd op de sportschool en vind dat heel belangrijk.
Leuk en uitdagender
Leuk en uitdagender
Anonieme gebruiker
Lees verder
Een professionele aanvulling op Nederland in Beweging, nu snap ik wat jij bedoelde.
De video’s zijn duidelijk
De video’s zijn duidelijk
Lian van Uden
Lees verder
Succesvol ouder dat willen we allemaal en ik denk dat de training “succesvol ouder” daar zeker aan kan bijdragen. En dat niet alleen, het is ook leuk om via de training succesvol te zijn.
50 jaar rugklachten
50 jaar rugklachten
Ria Nelis, 79 jaar
Lees verder
Driekus, wat is het een mooie website die je gemaakt hebt en iedere dag nieuwe oefeningen. Ik had al 50 jaar rugklachten maar dankzij jou is dat praktisch verleden tijd!!
Af van de Prednison
Af van de Prednison
Annet Kouwenhoven, 69 jaar
Lees verder
Driekus wat ben ik blij met je, wat heb jij me goed geholpen door jou ben ik van de prednison afgekomen. Door de behandelingen en het luisteren naar mij en het begrijpen waar de pijn van de spierreumatiek vandaan kwam, gaat het nu heel goed met mij.
Doe je mee? Kom op!
Doe je mee? Kom op!
Anonieme schrijver
Lees verder
Hallo allemaal ! Ik ben een Bechterew patient waarbij de hoofdmotto is : RUST ROEST ! Met Succesvol Ouder gebeurt dat ZEKER niet! Daarmee wordt je ouder met een stevig en flexibel lichaam!
Klachten zeker minder
Klachten zeker minder
Marion Vink
Lees verder
December 2021 ben ik begonnen met “succesvolouder worden“ oefeningen. Ik had een kwartaal abonnement afgesloten, om te kijken of het voor mij is. Inmiddels verlengd.
Vorige
Volgende

Download nu gratis ons e-book!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Indien u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.